مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان در کارگروه آرد و نان شهرستان مطرح کرد ؛ بازرسی و نظارت بر نانوایی ها تشدید می شود
دکتر رستمی ؛ نانوایی ها به دلیل ارتباط مستقیم با سلامت جامعه الزاما باید شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنند .
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان تالش
دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۲
کارگروه آرد و نان شهرستان تالش به ریاست سرپرست فرمانداری تالش ، دکتر سعید رستمی مدیر شبکه بهداشت و درمان و روسای دستگاه های متولی برگزار شد .
مدیر شبکه بهداشت و درمان با اشاره به ؛
اهمیت تغذیه سالم به منظور بالا بردن مقاومت سیستم ایمنی بدن ،
نانوایی ها به دلیل ارتباط مستقیم با سلامتی جامعه باید شیوه نامه های بهداشتی ها را رعایت کنند و متصدیان نانوایی ها بدون دریافت کارت تندرستی حق فعالیت ندارند .
وی افزود ؛
فشارخون، چاقی و اضافهوزن، اختلال چربی خون و دیابت آمار بالایی دارد که با مصرف نان سبوسدار میتوانند در پیشگیری از معضلات یادشده تأثیر چشمگیری داشته باشند.
دکتر رستمی ؛
در ادامه بر لزوم مصرف خمیرمایه به جایگزینی جوششیرین توسط اتحادیه نانوایان تأکید کرد و گفت: وجود اسید فتیک در سبوس خام مانع جذب آهن و کلسیم دریافتی رژیم غذایی و تولید ماده سرطانزای اکریلامید حاصل از سوختن سبوس خام رومال در نانهای سنتی میشود و ممنوعیت استفاده از سبوس خام که (سبوس مال) را پیشنهاد داد.
در پایان دکتر رستمی گفت ؛
بازرسی ها و نظارت بر نانوایی ها تشدید می شود . تیم های بازرسی شبکه بهداشت همه روزه از نانوایی ها را مورد پایش قرار خواهند می دهند . اگر شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نکنند ، اعمال قانون خواهند شد .
نظر دهید