برگزاری کارگروه تخصصی شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان
دکتر جمشیدی فرماندار تالش در سخنان خود اهمیت بهداشت و امنیت غذایی ، تغییر سبک زندگی مردم و نحوه تغذیه در جامعه ، شیوع بیماری های غیر واگیر خصوصاً فشار خون و سایر موضوعات مرتبط با سلامت را از نکات اساسی برشمردند و تصریح نمودند که جامعه ما در حال گذر هست و میزان رشد و توسعه آن نیز بستگی مستقیم به سطح نگرش مردم دارد و انسان سالم محور توسعه پایدار هر جامعه ای است.
ظهر امروز ۱۴۰۴/۰۲/۲۸ با حضور دکتر جمشیدی فرماندار شهرستان ، دکتر جعفرپور مدیر شبکه بهداشت و درمان و مدیران استانی واحد های بیماری های غیر واگیر ، تغذیه ، بهداشت محیط و غدا دارو و سایر اعضاء نشست کارگروه تخصصی شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان در سالن اجتماعات کوثر فرمانداری تالش برگزار شد.دکتر جمشیدی فرماندار تالش در سخنان خود اهمیت بهداشت و امنیت غذایی ، تغییر سبک زندگی مردم و نحوه تغذیه در جامعه ، شیوع بیماری های غیر واگیر خصوصاً فشار خون و سایر موضوعات مرتبط با سلامت را از نکات اساسی برشمردند و تصریح نمودند که جامعه ما در حال گذر هست و میزان رشد و توسعه آن نیز بستگی مستقیم به سطح نگرش مردم دارد و انسان سالم محور توسعه پایدار هر جامعه ای است. نماینده عالی دولت در شهرستان ضمن تاکید بر خدمات رسانی دستگاه ها به مردم ، توجه به سلامت عموم شهروندان با همکاری و مساعدت همه اعضای کار گروه سلامت ، نظارت و رصد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و اطلاع رسانی به موقع را مورد توجه قرار داد.دکتر جعفرپور با بیان اینکه ۱۳ الی ۱۵ درصد از بیماری های غیرواگیر به دلیل سرطانهاست و نیمی از این سرطانها با آلودگی های مواد غذایی مرتبط است و همچنین با توجه به اینکه ۷۶ ٪ مرگ ها به علت بیماریهای غیرواگیر رخ میدهد لذا بر اهمیّت تلاش برای کاهش عوامل خطر مرتبط با این بیماریها خصوصاً باقیمانده سموم و مواد شیمیائی در مواد غدایی تاکید نمود.مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان در جمع بندی مطالب این نشست ، آموزش را حلقه مفقوده دانست و نقش آموزش را یادآوری کرد.دکتر جعفرپور در این نشست ضمن اشاره به اقدامات خوب مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی در بحث سلامت و امنیت غذایی گفت : با حضور افراد قوی در بخش های مختلف مشارکت های اجتماعی دانشگاه ، اقدامات خوبی شکل گرفته که با اینحال مسائل و چالش ها زیاد است و امیدواریم با همکاری تمامی دستگاه های اجرایی و ظرفیت های مناسب موجود ، بتوانیم در حل آنها قدم برداریم.دکتر جعفرپور ادامه داد : اگر دستگاه های اجرایی نقش خود را در بحث نان کامل و غذای سالم به درستی ایفا کنند ؛ بیماری های زیادی کنترل می شوند و از بروز بسیاری از بیماری ها چون دیابت، چاقی، بیماری های کلیوی و … پیشگیری می شود.وی تصریح کرد : با کنترل سه عامل نان، آب و هوای سالم می توانیم به عنوان متولیان سلامت در تمامی جنبه ها و در پیشگیری از رواج بسیاری از بیماری ها ، کارگشا باشیم.در ادامه این نشست تعدادی از حضار توضیحاتی در خصوص سلامت و امنیت غذایی و جایگاه شهرستان تالش در این زمینه ارائه کردند.
نظر دهید