تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان
ماه مبارک رمضان ماه مهمانی خدا و ماه نزول برکات بی پایان خداوندی است . پیروی از یک برنامه صحیح در ایام ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه ای برخوردار است تا هم بتوان عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد .
ماه مبارک رمضان ماه مهمانی خدا و ماه نزول برکات بی پایان خداوندی است . پیروی از یک برنامه صحیح در ایام ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه ای برخوردار است تا هم بتوان عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد . تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان مانند سایر اوقات به معنی رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی است .
ماه مبارک رمضان ماه مهمانی خدا و ماه نزول برکات بی پایان خداوندی است .
پیروی از یک برنامه صحیح در ایام ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه ای برخوردار است تا هم بتوان عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد و تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان مانند سایر اوقات به معنی رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی است . تنوع به معنی استفاده از گروههای غذایی اصلی شامل نان و غلات ، شیر و لبنیات ، سبزی ها ، میوه ها ، گوشت و تخم مرغ ، حبوبات و مغزها . تعادل بدین معنی است که از همه گروههای غذایی به مقدار کافی مصرف شده و از کم خوری و پرخوری پرهیز شود . همچنین بهتر است از غذاهای سرخ شده و پر چرب استفاده نشود زیرا علاوه بر افزایش چربی های خون موجب سوء هاضمه ، ورم معده ، اضافه وزن و چاقی می شوند . با رعایت تنوع و تعادل در مصرف غذاها نیازهای تغذیه ای شامل آب ، املاح ، ویتامین ها ، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن تامین می شود .
مطالعات متعددی نقش موثر روزه داری را بر سلامت به خصوص بر روی تنظیم فشار خون ، کاهش سطوح چربی های خون ، کنترل وزن و بهبود بیماری های مختلف نشان داده اند .
در این راستا مطلب آموزشی با عنوان تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان توسط گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تهیه شده است که جهت استفاده عموم به پیوست می باشد .
تغذیه مناسب در ماه رمضان
نظر دهید