تشکیل جلسه سلامت رمضان
اجرای برنامه نظارت و کنترل بهداشت محیط در برنامه سلامت رمضان
با حلول ماه مبارک رمضان و با توجه به دستور العمل کشوری مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در خصوص نظارت و بازرسی بهداشت محیط از مراکز حساس تهیه و عرضه مواد غذایی و هماهنگی های لازم درون و برون بخشی، واحد بهداشت محیط تشکیل جلسه دادند.
با توجه به دستور العمل کشوری مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در خصوص نظارت و بازرسی بهداشت محیط از مراکز حساس تهیه و عرضه مواد غذایی، بویژه کارگاههای قنادی و شیرینی پزی و کارگاههای تهیه و فروش زولبیا و بامیه و رشته خشکار و آش و حلیم و میوه و سبزی فروشی ها،نانوائی ها و رستورانها و اماکن عمومی و بین راهی حساس ، کارشناسان واحد مهندسی بهداشت محیط برای برنامه ریزی و هماهنگی های لازم درون و برون بخشی جهت هر چه اثربخش تر اجرا نمودن برنامه کشیک سلامت رمضان در اتاق واحد بهداشت محیط تشکیل جلسه دادند.
نظر دهید